SU ARITMA HAKKINDA UZMAN GÖRÜŞLERİ
top of page

SU ARITMA HAKKINDA UZMAN GÖRÜŞLERİ


Su İçen Kız

Prof. Dr. Mehmet Öz (Amerika da doktorluk ve program sunuculuğu yapan ünlü Türk doktor) :Doktor Mehmet Öz , Amerika’da yaptığı halk sağlığı programında ABD Tüketici Çevre sağlığı biriminde çalışan Doktor Urvasi Rangan ile Su arıtma cihazları ve damacana sular hakkında konuştu. Dr. Urvasi Rangan taşıma sular yani Damacana ve pet şişe suların zararlı olduğunu bu tür ticari sular yerine çeşme sularında arıtılarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Uzm. Dr. Ender Saraç (Sağlıklı Yaşam Uzmanı tv programcısı): Şu an arıtma suyu içiyorum. Hem iş yerinde hem evimde arıtma cihazım var. Filtresini kontrol ediyorum. Bu konu netleşene kadar imkânı olanlar evlerine iyi ve güvenilir bir filtre cihazı taktırabilirler.

Doç. Dr. Kenan Keskin (Memorial Şişli Hastanesi): Ben evimde yaklaşık 5 yıldan beri su arıtma sistemine sahibim. Şebeke suyunu bu sistemden geçirerek elde ettiğim suyu hem içmek için hem de çay ve yemeklerde gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Zira suyun kalitesini istediğim zaman ölçerek de görebiliyorum. Tabii ki bu sistemin periyodik bakımlarının düzenli olarak yapılması ihmal edilmemelidir.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Sosyal Simge
  • Instagram Sosyal Simge
  • Google+ Sosyal Simge
bottom of page